Bestellen

In onze webwinkel kiest u eerst de kleur van het bitje en vervolgens het type bitje.
Regular voor sporten zoals: Handbal, Rugby, Waterpolo, Judo, voetbal
Pro voor harde bal en stok sporten zoals: Hockey, IJshockey, Polo, Kickboksen, Krav Maga

Na het afronden van je bestelling sturen wij de afdrukset toe.
Deze afdrukset bestaat uit: 2 afdruklepels, afdrukmateriaal (twee kleuren kneed pasta’s), gebruiksaanwijzing, bestelformulier en een retourenvelop.

Afdrukken

Voor het maken van een goed bitje is een goede afdruk erg belangrijk. De afdruk stuur je vervolgens in de bijgeleverde retour envelop naar ons op. Zie onderstaande link met de uitleg voor de afdruk nemen. Deze word ook meegestuurd met de afdruklepels.

Bitje afdrukken 2023

Bestelformulier

Controleer het bestelformulier goed voordat je deze samen met de afdruk naar ons opstuurt.
Ook kun je hier invullen welke tekst er aan de binnenkant en/of aan de buitenkant van het bitje moet komen te staan.

Het bitje

Als de afdruk bij ons binnenkomt wordt eerst gecontroleerd of deze aan onze kwaliteitseisen voldoet. Als de afdruk aan deze eisen voldoet zullen wij het bitje vervaardigen en deze binnen vijf werkdagen naar je opsturen.

Retourbeleid

Wanneer de afdruk niet voldoende is zullen wij direct contact met je opnemen. Wij kunnen je dan kosteloos een nieuwe afdrukset opsturen, of zullen de gehele bestelling kosteloos annuleren.

Beugel (slotjes)

Bij het dragen van een vaste beugel verwijzen wij jou door om via de tandarts een bitje te laten maken. Waarom? Omdat de afdrukpasta die wij gebruiken een stug materiaal is, deze kan blijven hangen/vast komen te zitten in de vaste beugel waardoor de afdruklepel niet of met moeite uit de mond gehaald kan worden. De tandarts heeft de keus uit meerdere afdrukmaterialen waardoor deze wel een afdruk kunnen maken over een vaste (slotjes) beugel.