Het dragen van een mondbeschermer is bij een balsport, zoals voetbal, niet geheel onbelangrijk. Een klap van de bal of een speler kan zorgen voor grote schade aan het gebit. Een op maat gemaakt bitje biedt tegen dit soort letsel de beste bescherming. Daarom hebben wij speciaal voor voetbal een speciaal voetbal bitje. Daarnaast draagt een op maat gemaakt bitje velen malen comfortabeler dan een standaard bitje.

Voor voetbal geeft het dragen van een Regular bitje van MijnBitje vaak al voldoende bescherming, en geeft daarnaast ook nog een optimaal draagcomfort.

Regular: Deze mondbeschermer bestaat uit twee lagen (3mm + 3mm). Dit bitje is geschikt voor junioren en volwassenen. In onze webshop kies je eerst de kleur van het bitje en daarna kan er de keuze gemaakt worden tussen een regular en het pro bitje.

In al onze op maat gemaakte mondbeschermers plaatsen wij kosteloos een naam en/of telefoonnummer. Ook kunnen wij indien gewenst kosteloos een rugnummer aan de voorkant van het bitje plaatsen.

mondbeschermer
Twee kleuren bitje
Deze mondbeschermer wordt gemaakt in de door u gekozen kleuren combinatie. Bij de afdrukset wordt een formulier geleverd waar je kan aangeven of er een naam en/of telefoonnummer vermeld moet worden in het bitje. Ook wanneer je een rugnummer of tekst voor op je tanden wil kun je dat op dit formulier aangeven. Regular - 59 euro : Pro - 69 euro :
59.0069.00 Opties selecteren
bitje op maat
Effen bitje
Deze beschermer is wordt gemaakt uit een enkele kleur. Bij de afdrukset wordt een formulier geleverd waar je kan aangeven of er een naam en/of telefoonnummer vermeld moet worden in het bitje. Ook wanneer je een rugnummer of tekst voor op je tanden wil kun je dat op dit formulier aangeven. Regular - 54 euro : Pro - 64 euro :
54.0064.00 Opties selecteren
waterpolo, rugby, hockey, boksen
Drie kleuren bitje
Deze mondbeschermer wordt gemaakt in de door u gekozen kleuren combinatie. Bij de afdrukset wordt een formulier geleverd waar je kan aangeven of er een naam en/of telefoonnummer vermeld moet worden in het bitje. Ook wanneer je een rugnummer of tekst voor op je tanden wil kun je dat op dit formulier aangeven. Regular - 69 euro : Pro - 79 euro :
69.0079.00 Opties selecteren