Bij een contactsport zoals hockey, rugby, waterpolo, handbal en een vechtsport is het belangrijk om je tanden te beschermen. Het dragen van een op maat gemaakte mondbeschermer van MijnBitje geeft deze extra bescherming. Wanneer er een klap tegen de mond komt, verdeeld een goed bitje de klap over het hele gebit. De kracht die hierdoor op een enkele tand komt, is dan meestal zo klein, dat er geen schade optreedt. “Samen zijn je tanden sterker en is de kans op schade kleiner.”

Een goed op maat gemaakte gebitsbeschermer biedt niet alleen bescherming aan de tanden, maar ook aan tandvlees, lippen en wangen. Hoe beter de pasvorm van het bitje, des te beter je tanden beschermd zijn.

Ook voor kinderen is het dragen van een op maat gemaakt bitje aan te bevelen. Beschadigingen aan de tanden in de wisselfase kunnen op latere leeftijd voor problemen zorgen.

Bij MijnBitje passen wij het bitje aan op de sport die hiermee beoefend wordt. Kijk bij jou sport wat voor een soort bitje wij aanraden.

Een op maat gemaakt bitje verkleint de kans op letsel aan tanden, tandvlees, kaak en lippen.

 

Mondbeschermers van MijnBitje

Voor de beste bescherming bij elke sport bieden wij een speciaal bitje op maat. MijnBitje heeft twee typen bitjes waar je uit kunt kiezen, namelijk de Pro en Regular mondbeschermers. In onze webshop kies je eerst de kleur en daarna kan er de keuze tussen een regular en een pro mondbeschermer worden gemaakt. Onder ons kopje soorten bitjes of de links hieronder kunt u zien welk type mondbeschermer voor jouw sport het meeste bescherming geeft.

Hockey
IJshockey
Handbal 
Rugby
Judo
Krav Maga
Boksen
Kickboksen
Voetbal 
Overige sporten