Bij lang niet alle sporten is het dragen van een gebitsbeschermer verplicht. Dit is ook lang niet bij alle sporten nodig. Als je sport, kun je het risico op schade vaak zelf inschatten. Zo is het dragen van een bitje bij voetbal niet verplicht, maar zeker aan te bevelen. Een klap in het gezicht van een arm, schouder of hoofd kan ook schade opleveren aan het gebit. Een op maat gemaakte gebitsbeschermer kan deze schade vaak voorkomen.

Voor de beste bescherming bij elke sport bieden wij een speciale mondbeschermer op maat. MijnBitje heeft twee typen gebitsbeschermers waar je uit kunt kiezen, namelijk de Pro en Regular bitjes.

Regular: Deze gebitsbeschermer bestaat uit twee lagen (3mm + 3mm). Deze beschermer is geschikt voor alle sporten zoals: Handbal, Rugby, Waterpolo, Judo, Karate, Voetbal, BMX, Motorcross en Basketbal. Ook is deze beschermer geschikt voor junioren in de wisselfase.

Pro: Deze gebitsbeschermer bestaat uit drie lagen. In dit bitje zit een extra laag verwerkt, waardoor deze aanzienlijk meer bescherming biedt dan het Regular bitje. Bij harde balsporten wordt er bij de voortanden tussen de eerste en tweede laag een harde laag van 2 mm aangebracht. Bij vechtsporten wordt er in het bitje een derde zachte laag aangebracht. Deze beschermer is geschikt voor professioneel gebruik en sporten zoals: Hockey, IJshockey, Polo, Kickboksen, Krav Maga en overige vechtsporten.

mondbeschermer
Twee kleuren bitje
Deze mondbeschermer wordt gemaakt in de door u gekozen kleuren combinatie. Bij de afdrukset wordt een formulier geleverd waar je kan aangeven of er een naam en/of telefoonnummer vermeld moet worden in het bitje. Ook wanneer je een rugnummer of tekst voor op je tanden wil kun je dat op dit formulier aangeven. Regular - 59 euro : Pro - 69 euro :
59.0069.00 Opties selecteren
bitje op maat
Effen bitje
Deze beschermer is wordt gemaakt uit een enkele kleur. Bij de afdrukset wordt een formulier geleverd waar je kan aangeven of er een naam en/of telefoonnummer vermeld moet worden in het bitje. Ook wanneer je een rugnummer of tekst voor op je tanden wil kun je dat op dit formulier aangeven. Regular - 54 euro : Pro - 64 euro :
54.0064.00 Opties selecteren
waterpolo, rugby, hockey, boksen
Drie kleuren bitje
Deze mondbeschermer wordt gemaakt in de door u gekozen kleuren combinatie. Bij de afdrukset wordt een formulier geleverd waar je kan aangeven of er een naam en/of telefoonnummer vermeld moet worden in het bitje. Ook wanneer je een rugnummer of tekst voor op je tanden wil kun je dat op dit formulier aangeven. Regular - 69 euro : Pro - 79 euro :
69.0079.00 Opties selecteren