Soorten bitjes

Voor de beste bescherming bij elke sport bieden wij een speciale mondbeschermer op maat.

Regular – 49euro :
Deze gebitsbeschermer bestaat uit twee lagen (3mm + 3mm).
Deze beschermer is geschikt voor alle sporten zoals: Handbal, Rugby, Waterpolo, Judo, Karate, Voetbal, Bmx, Motorcross en Basketbal. 

Ook is deze beschermer geschikt voor alle junioren in de wisselfase die hockey spelen.

Pro – 59euro :
Deze gebitsbeschermer bestaat uit drie lagen. In dit bitje zit een extra laag verwerkt, waardoor deze aanzienlijk meer bescherming biedt dan het Regular bitje.
Bij harde balsporten wordt er bij de voortanden een harde laag van 2 mm aangebracht.
Bij vechtsporten wordt er in het bitje een extra zachte laag aangebracht.
Deze beschermer is geschikt voor professioneel gebruik en sporten zoals: Hockey, IJshockey, Polo, Kickboksen, Krav Maga en overige vechtsporten.

Interpolis gebitsbeschermer

Junioren

Voor het beste draagcomfort en bescherming wordt de afdruk beoordeeld, op stadium van gebitsontwikkeling, door de tandtechnieker. Op basis hiervan wordt een keuze gemaakt tussen een Pro en Regular bitje.

Senioren

U ontvangt standaard een op maat gemaakt Pro bitje.

Beugeldragers

Ook voor beugeldragers kan een bitje op maat gemaakt worden. Maar omdat het zelf maken van een afdruk bij beugeldragers ingewikkeld is, ontvangt u van ons via de e-mail meer informatie.

In al onze op maat gemaate mondbeschermers plaatsen wij kosteloos een naam en telefoonnummer. Verliest u onverhoopt het bitje dan weet iedereen aan wie de mondbeschermer toebehoort.